När allt skulle bli bra!

Jag och min syster flyttade till ett barnhem när soc fick reda på att vi far illa till hemma och vi inte kunde bo hemma. Jag gick på lekis och min syster skulle börja ettan. Mamma bodde varje vecka hos oss på barnhemmet. men ibland kunde hon åka iväg för att pappa skulle vara där med oss en dag och sedan kommer mamma dagen efter. Jag trodde att man skulle slippa att bli slaggen av någon och bara ha det bra. Men det vart inte så. En kille på barhemmet minns jag att han inte var snäll mot mig eller andra barn där. När jag blev arg eller ledsen kunde han ta tag i mig och dra in mig i rummet och smälla till mig. När han tog tag i mig så var det inte löst han drog i armen eller nacken. Efter rått så hade man märken. För mig hände det när inte mina föräldrar var i närheten. När mammafrågade vad som hade hänt så var jag tvungen och säga att det var pappa som hade slagit mig när han hade varit här. Och om jag sa att det var han som jobbade där skulle han slå ihjäl mig. Det hände ibland att han slå min syster med men det var inte ofta.
Det var en dag när mamma hade varit borta en helg och pappa skulle vara där men han hade åkt hem tidigare. Och killen som jobbade där började slå mig. närmamma kom så hade jag röda märken på min kropp och hon frågade mig vad som hade hänt men jag sa att jag inte vet. Visste inte vad jag skulle säga ville inte säga att det var pappa förjag vill inte ljuga och säga att det var någon annan. då mamma gick och frågade personalen om dem visste vad som hade hänt och dem sa att det var pappa som hade slagit mig. Men dem visste med vad som hade hänt. Varför inte bara säga sanningen??
Efter vi hade bott på barnhemmet i ett år så hade vi blivit klar med alla ut redningar och pappa fick inte vara nära oss 500meter och om han skulle träffa oss så var det tvungna att vara andra människor med. Sedan så bestämde den att min syster och jag inte skulle få bo med mamma för att hon kanske skulle börja ljuga om pappa. Så syster och jag flyttade till fosterfamilj och nu tänker man att allt är bra. Men det vart inte bra det häller.
kram, Hemlig

Kommentarer
Postat av: Klas hjälm

HAHAHAHAH ÄGD!!

2010-06-20 @ 01:33:15
URL: http://www.pornhub.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0